Saknad..



Jag ska kanske ska få en lägenhet snart :D



Jag saknar dig nu, mer än någonsin



Det var kul igår :D
Tråkigt med det som hände med håret xD
Fan vad jag skrattade hahaha



Hej



Inatt sov Ebba över hos mig, och vi kollade på lite filmer och så ^^ massa mys hehe.
Sen på morgonen vid kl 20 i 11 så vaknade jag men Ebba hade redan vart vaken i en timme eller så. Och jag skulle laga maten idag, och det blev risotto med höstkantareller och räkor i. Sen så satte vi på en film som heter "The boy in the Stripped pyjamas" . Massa hemsk film :/ Men massa bra också på samma ggn.

Efter den så duschade jag och sen hon, sen satte vi på en annan film som heter "Sex trip" eller nåt, helt sjuk men vi kollade inte klart på den för vi skulle gå på bio med Lotta och Fanny, kollade på "I taket lyser Stjärnorna" Fy faan vad jag grät :O Men den va massa bra :)

Sen när den va slut så fick jag skjuts hem av Lotta och dom, och sen gick jag hem till Tessan och kollade på film "Röd drake" eller den började iofs kl 22 men vi kollade på massa serier innan först.

Har precis pratat med Lucas i telefon. Han har köpt en ny mobil så nu kan han läsa sms :) Han gjorde inte så mkt, han låg i sängen som vanligt när han ringer mig haha. Men vi kunde inte prata så länge idag för min mobil pep hela tiden för att den hade dåligt batteri. Så vi så godnatt efter en kvart eller så :( Men han
Och nu sitter jag här o skriver, och Jenny och Elias har vaknat oxå haha. Så nu sitter jag här med Jenny i knät o hon tjatar om att jag ska rita en katt och en hund på paint. Men det orkar jag inte så jag har precis skickat in dom till Tessan xD  haha. Och nu tror jag att jag ska dra mig till sängen, eller ja det blir Jennys säng som jag inte kommer få plats i xD. Får se hur det går :)


Så jag säger godnatt nu!


// Puss Emelie ♥


Hemifrån


Okej, nu har jag sovit hemma hos min syster Therese i några dagar, bara för att jag ska vända tillbaka mitt dygn och för att vara borta från min mamma i några dagar, skönt att sova borta några nätter och sen komma hem. Fast det är inte lika kul dock! Så det ska bli jätteskönt att flytta hemifrån när jag väl gör det.




Nu har jag fått ett mål som jag ska nå, och det komemr inte att vara enkelt men nu är det gjort och det kommer att gå bra hoppas jag.

// Emelie ♥



Existerar det ens?

När man e singel så säger man antingen - Gud va skönt det är att vara singel, jag kan göra vad jag vill, jag kan träffa vem jag vill och ragga på krogen..
Eller så säger man - Faan va ensam jag känner mig, jag vill ha någon att krama, prata med, och skratta med.

Men hur många e det som har den där andra halvan egentligen?  Okej då, det är väl ganska många då.
Jag som själv är singel känner att nu när jag har vart singel så pass länge så vill jag nästan ge upp hoppet om det, fast alla säger att man inte ska liksom "vänta" på den, den ska komma bara sådär,liksom plötligt och från ingenstans. Men man vill ju vänta o inte ha något tålamod, för man vill ju ha den där känslan igen, den sköna, lite trygga känslan. Så man känner dom där söta små fjärillarna i magen ^^,

♥ Kärlek ♥




// Puss, kram och god natt  ♥



RSS 2.0